EEN ABSOLUTE WELDAAD VOOR UW HUID

Kiest u ervoor te zonnen bij Perfect Tan, dan bent u gegarandeerd van een geweldige bruiningssessie onder de hoogste kwaliteit zonnebanken. Wilt u echt alles uit uw zonsessie halen? Kies dan voor de verzorgingsproducten van Australian Gold®. Dit merk is al jarenlang marktleider op gebied van bruiningslotions en hun producten zijn stuk voor sutk geformuleerd met de meest innovatieve en selectieve bestanddelen om de conditie van de huid te optimaliseren en de huid te beschermen tegen uitdroging en veroudering.

Australian Gold Dark Tanning Accelerator

Australian Gold zonnebankcreme Dark Tanning Accelerator is een uitstekende bruiningsformule,met o.a. vitamine A en E, natuurlijke plantenextracten, het Biosine Complex en Cellmoist toegevoegd.

Australian Gold Gelée Accelerator

“Gelee Accelerator” zonnebankcreme combineert de hydraterende eigenschappen van een lotion met de souplesse van een gel. Deze topper heeft een stevige bruiningsformule en is verrijkt met o.a. hennepzaadextract, vitamine E en verzorgende oliën.

Australian Gold Bronze Accelerator

De befaamde Australian Gold Bronze Accelerator is al meer dan 20 jaar de meest verkochte tanning lotion wereldwijd. En daar zijn nu krachtige, 100% natuurlijke bronzers aan toegevoegd.

Australian Gold Heated

De “Instant Dark Bronzing Blend” geeft al een snelle diepe bruining die versterkt wordt door de toegevoegde tingle. Ook geschikt voor plaatsen die soms wat moeilijker bruinen zoals armen en benen.

Australian Gold Eye Candy

Extra snelle 15-voudige bronzer. De perfecte combinatie van natuurlijke bronzers en DHA geven je direct dat verleidelijke tropische kleurtje dat extra lang blijft. De bruine suiker extracten voeden de huid en gaan huidveroudering tegen.

Australian Gold Hot

HOT! zonnebankcreme is nog steeds één van de meest verkochte Australian Gold producten. Omdat het fantastisch goed bruint en omdat HOT! echt een weldaad voor de huid is.

Australian Gold Hardcore Black

Australian Gold Hardcore Black zonnebankcreme werd in 2012 geintroduceerd en was al in het eerste jaar een doorslaand succes. Dankzij de mix met 30 bronzers heb je binnen no-time een prachtige donkere kleur.

Australian Gold Deviously Black

Dit is weer echte BRONZING POWER! Een nieuwe 45-voudige bronzing formule voor een ongekend snelle en mooie bruining. En natuurlijk met de bekende Australian Gold huidverzorging.

Australian Gold Bringin’ Sexy Black

Hit the road met deze nieuwe Australian Gold dark tanning zonnebanklotion op Aloë Vera basis. Bringing Sexy Black bevat de “Black Bronzer Cocktail”: een mix van exclusieve natuurlijke bronzers.

Australian Gold Black Dawn

Nieuwe “EVERLASTING BLACK BRONZER” formule die bestaat uit natuurlijke bronzers, tyrosine en DHA voor een diepere en langer aanhoudende bruine kleur.

VERANTWOORD ZONNEN VOOR EEN PRACHTIG ZOMERS EN GEZOND KLEURTJE

OVER PERFECT TAN

Gelegen in hartje Rotterdam is Perfect Tan dé ideale locatie om te genieten van een heerlijke bruiningsessie.

ONZE ZONNEBANKEN

Bij Perfect Tan maken wij uitsluitend gebruik van de hoogste kwaliteit zonnebanken van Ergoline.

TIPS & ADVIES

Verantwoord zonnen is niet alleen goed voor je teint, maar ook voor je gezondheid, vrolijkheid en humeur!

COSMETICA

Door middel van verschillende cosmetica-producten en zonnebankcrèmes behaal je een perfect bruiningsresultaat.

ONZE TARIEVEN

Zonnen onder de beste kwaliteit zonnebanken tegen de scherpste tarieven. Lees hier meer over onze prijzen.

NEEM CONTACT OP!

Wilt u ook heerlijk komen zonnen en werken aan je bruine teint? Kom dan snel eens langs in onze luxe zonnestudio!