DE BESTE KWALITEIT ERGOLINE ZONNEBANKEN

Gegarandeerd genieten van een geweldige bruiningssessie. Dat is wat u bij zonnestudio Perfect Tan in Rotterdam kunt verwachten. Wij beschikken over uitsluitend de beste kwaliteit zonnebanken. In onze zonnebank studio maken wij namelijk gebruik van de hoog aangeschreven zonnebanken van Ergoline. Dit merk is al jarenlang de absolute nummer 1 als het aankomt op zonnebanken. De Ergoline zonnebanken die wij in Rotterdam in bezit hebben zijn er in diverse varianten, zodat u – ongeacht uw huidtype of bruiningwensen – een zonnebank vindt die bij u past.

Ergoline is wereldwijd het meest geliefde en meest gebruikte merk zonnebank. Innovatieve UV-technologieën, futuristisch design, uitstekende comfort, doordachte uitvoering, voorbeeldige kwaliteit en professionele ondersteuning maken Ergoline sinds meer dan 30 jaar de nummer 1. De diverse zonnebanken beschikken elk over de meest krachtige technologieen.  De Prestige 1600 is de absolute top en zet een nieuwe maatstaf in de bruiningstechnologie. De unieke combinatie van UV en rood licht maakt een bijzonder mooie en diepe bruine kleur met gelijktijdige huidverzorging mogelijk. Luxe op het hoogste niveau, dat is wat Ergoline biedt.

Ergoline 1600

De Prestige serie van Ergoline staat voor de nieuwste technologieën, gepaard met innovatieve comfort uitvoering en een tijdloos design. Het nieuwe topmodel zet met het verder ontwikkelde Hybrid Performance en Beauty Light LED een nieuwe maatstaf in de bruinings-technologie. De unieke combinatie van UV en rood licht maakt een bijzonder mooie en diepe bruine kleur met gelijktijdige huidverzorging mogelijk. Nieuw is ook de Personal Sunstyle. Door het indrukken van de keuzetoets ontvangt iedere klant zijn persoonlijke gewenste kleur. De complete Wellness-faciliteiten, inclusief de gemakkelijk te bedienen Bluetooth-verbinding, bieden luxe op het hoogste niveau.

Ergoline 1400

De Ergoline Prestige 1400 is het vlaggenschip van de nieuwe luxe klasse van Ergoline. De indrukwekkende LED Light Show en het onovertroffen design boeit uw klanten al op het eerste gezicht. De standaard volledig uitgeruste versie inclusief gesloten bruiningstunnel, Climatronic Plus, Aqua Fresh & Aroma en 3D Sound garanderen een ongeëvenaarde welzijnsbelevenis tijdens het zonnen. Met het nieuwe Control Center en NFC Connect brengt de Ergoline Prestige 1400 comfort en bediening op een nieuw niveau. Maar ook bij de bruiningsprestatie wordt met Intelligent Performance een nieuwe standaard gezet.

Ergoline 1100

De Ergoline 1100 beschikt over 52 UV-lampen die zorgen voor een intense bruine tint. Het nieuwe gezichtsbruiner systeem met 4 ultra performance hogedruk units, 3 extra UV-B spaghetti-lampen en 2 krachtige hogedruk schouderbruiners laten niets te wensen over. Met Climatronic Plus wordt de individuele comfort temperatuur sneller bereikt en constant gehouden. De toepassingen Fresh en Aroma zorgen voor verfrissing en nog meer ontspanning tijdens het zonnen en door de innovatieve bedieningscockpit & voiceguide wordt het hoogste comfort geboden.

Ergoline 880

De Ergoline 880 is een exclusieve zonnebank en beschikt over 51 krachtige UV lampen. Daarnaast beschikt de Ergoline 880 over 4 speciale lampen ter hoogte van uw nek en schouders zodat u verzekerd bent van een zeer intensieve bruining van het gehele lichaam. Via de gebruiksvriendelijke voiceguide bepaalt u zelf welke opties u inschakelt. De Ergoline 880 is verder voorzien van lichtterapie en een Bose soundsystem. De Excellence 880 geeft staat voor een ultra performance, ultieme ontspanning en gegarandeerd bruiningsresultaat.

VERANTWOORD ZONNEN VOOR EEN PRACHTIG ZOMERS EN GEZOND KLEURTJE

OVER PERFECT TAN

Gelegen in hartje Rotterdam is Perfect Tan dé ideale locatie om te genieten van een heerlijke bruiningsessie.

ONZE ZONNEBANKEN

Bij Perfect Tan maken wij uitsluitend gebruik van de hoogste kwaliteit zonnebanken van Ergoline.

TIPS & ADVIES

Verantwoord zonnen is niet alleen goed voor je teint, maar ook voor je gezondheid, vrolijkheid en humeur!

COSMETICA

Door middel van verschillende cosmetica-producten en zonnebankcrèmes behaal je een perfect bruiningsresultaat.

ONZE TARIEVEN

Zonnen onder de beste kwaliteit zonnebanken tegen de scherpste tarieven. Lees hier meer over onze prijzen.

NEEM CONTACT OP!

Wilt u ook heerlijk komen zonnen en werken aan je bruine teint? Kom dan snel eens langs in onze luxe zonnestudio!