DE BESTE ZONNESTUDIO VAN ROTTERDAM!

Wie houdt er nu niet van een lekker zomers zonnetje? Bij Perfect Tan bent u helemaal aan het juiste adres om te genieten van professionele zonnebanken. Verantwoord zonnen onder ideale omstandigheden en met deskundig advies, dat is wat u bij ons kunt doen. Perfect Tan staat bekend om haar hoge kwaliteit zonnebanken en service waarbij hygiëne hoog in het vaandel staat.

Bij Perfect Tan maken wij gebruik van zonnebanken van de beste kwaliteit, namelijk de nieuwe en lxue banken van Ergoline. Ons klantvriendelijke personeel helpt u graag bij de keuze voor een zonnebank die het beste past bij uw huidtype. Onze persoonlijke benadering, frisse uitstraling, lage prijzen en deskundig personeel maakt Perfect Tan de favoriete zonnestudio in de omgeving van Rotterdam. Komt u ook eens langs voor een heerlijke bruiningssessie?

VERANTWOORD ZONNEN VOOR EEN PRACHTIG ZOMERS EN GEZOND KLEURTJE

HYGIËNE ALTIJD OP 1

Perfect Tan stelt enorm hoge eisen aan de hygiëne van onze zonnebanken. Na elke zonbeurt zal een van onze deskundige werknemers de zonnebanken zorgvuldig en professioneel reinigen. Tevens worden onze zonnebanken regelmatig door een externe partij gecontroleerd en getest aan verschillende hygiëne-eisen. Het zorgvuldig reinigen van de zonnebanken zorgt er niet alleen voor dat u een beter bruiningsresultaart zult ervaren, maar ook dat u zonder zorgen en met een fijn gevoel een zonnesessie ondergaat.

OVER PERFECT TAN

Gelegen in hartje Rotterdam is Perfect Tan dé ideale locatie om te genieten van een heerlijke bruiningsessie.

ONZE ZONNEBANKEN

Bij Perfect Tan maken wij uitsluitend gebruik van de hoogste kwaliteit zonnebanken van Ergoline.

TIPS & ADVIES

Verantwoord zonnen is niet alleen goed voor je teint, maar ook voor je gezondheid, vrolijkheid en humeur!

COSMETICA

Door middel van verschillende cosmetica-producten en zonnebankcrèmes behaal je een perfect bruiningsresultaat.

ONZE TARIEVEN

Zonnen onder de beste kwaliteit zonnebanken tegen de scherpste tarieven. Lees hier meer over onze prijzen.

NEEM CONTACT OP!

Wilt u ook heerlijk komen zonnen en werken aan je bruine teint? Kom dan snel eens langs in onze luxe zonnestudio!